Live-Sound

  • Presonus
  •  Behringer
  •  
  • Presonus, Electro Voice, Shure, Yamaha, Nexo, AKG

AUDIO2MUSIC Live-Sound is ontstaan uit een logisch gevolg van de jarenlange ervaring die engineer Richard Burne in de grootste opnamestudio’s in Nederland heeft opgebouwd. Richard is naast gediplomeerd Studio-technicus ook een  professioneel Toetsenist en heeft voor beide disciplines een bachelor degree behaald. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat voor het eerst de geluidstechnicus precies weet hoe publiek, maar misschien nog belangrijker, hoe muzikanten hun geluid willen hebben.

Richard heeft AUDIO2MUSIC Live-Sound opgezet om metname kleinere formaties te voorzien van het beste geluid tegen een zo laag mogelijk tarief. Ondanks dit lage tarief werkt hij alleen met de hoogste kwaliteit apparatuur.

 

In-Ear Pro In-ear System!

+ €25

excl. 21% btw
  • in-ear transmitter 
  • 1 belt-pack

Drums Drum Mics!

+ €25

excl. 21% btw
  • AKG drum mic set

Lights tpar Lights

+ €25

excl. 21% btw
  • 1x 4 cob tpar system

 

Audio-Opname

Audio-opname is een optie speciaal voor bands die een hoge kwaliteit audio-opname nodig hebben voor promotie (website / youtube / spotify / i-tunes). De opname kan zowel tijdens een optreden of in de oefenruimte gemaakt worden.

Natuurlijk hangt het maken van een perfecte opname niet alleen af van een ervaren opname-technicus. AUDIO2MUSIC werkt met de grote platenmaatschappijen samen en heeft onder andere gewerkt voor Amy Winehouse, James Morrison, Lucie Silvas, Andrea Bocelli, Ilse DeLange, Room Eleven, maar ook materiaal van o.a. Marco Borsato, Jan Smit, Bløf, Paul de Leeuw, Edsilia Rombley, North Sea Jazz. Ook de hele keten van apparatuur moet van het hoogste niveau zijn.

AUDIO2MUSIC kan op de hoogste kwaliteit (voor SPOTIFY / I-TUNES / YOU-TUBE / CD / DVD / BLU-RAY) opnames maken en werkt alleen met kwalitatief hoogwaardige live-microfoons (SHURE Beta/AKG). Ook tijdens de mixage en mastering wordt alleen gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit apparatuur.

De band wordt tijdens het opname proces volledig begeleid om een zo goed mogelijke opname te krijgen, hierbij worden natuurlijk zoveel mogelijk de persoonlijke wensen van de individuele muzikanten meegenomen.

 

Alle prijzen op deze pagina zijn excl. 21% btw. Reiskosten zijn incl. in regio Utrecht, daarbuiten kost dit 0,25 euro/per km.